In verband met  COVID-19  zijn er tot en met 9 februari 2021 geen rijlessen,
examens en toetsen

Privacy verklaring Autorijschool H Boes

 

1. Inleiding

Dit is de privacy verklaring van Autorijschool H. Boes, ( hierna te noemen Autorijschool H Boes of wij ).
In deze verklaring beschrijven wij hoe Autorijschool H Boes omgaat met de persoonsgegevens van onze klanten,
Autorijschool H Boes kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Autorijschool H Boes en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Autorijschool H Boes verstrekt.


2. Contactgegevens

Autorijschool H Boes
Prins Mauritsstraat 13
8471 PE  Wolvega
Telefoonnummer : 0561-613497
Mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. H. Boes is de Functionaris Gegevensbescherming.
Te bereiken op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


3. Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon.
Autorijschool H Boes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– NAW gegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekenignummer

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u.


4. Doel

Autorijschool H Boes verwerkt uw persoonsgegevens om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om uw vraag of eventuele klacht te kunnen behandelen.

5. Bewaartermijnen

Autorijschool H Boes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


6. Delen van persoonsgegevens met derden

Autorijschool H Boes deelt geen persoonsgegevens met derden.

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autorijschool H Boes en heeft u het recht op overdraagbaarheid van uw gegevens.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of naar een door u genoemde organisatie te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van uw toestemming tot of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verwijdering van uw persoonsgegevens is alleen mogelijk als die gegevens niet langer relevant zijn.


8. Klachtenprocedures

Als u een klacht heeft over de naleving van deze privacy verklaring of over een schending van uw rechten op grond van de wet, kunt u contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.


9. Beveiliging

Autorijschool H Boes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als u aanwijzingen heeft van misbruik, neem dan contact met ons op.

Laatst aangepast op 3 januari 2019